Videobellen

Vanwege het virus  bieden wij u nu online therapie aan (e- Health), u kunt dan beveiligd, online een behandeling ontvangen. De therapeut ziet en hoort u en andersom.

Intakes, houdingsadvies en advies bij pijnklachten kunnen zo vaak prima plaatsvinden. Zeker voor chronische pijn, spanningsklachten en slaapproblemen werkt dit goed.

U ontvangt van ons een sms of e mail met een beveiligde code en neemt plaats in onze digitale wachtkamer. Wij loggen in en de rest gaat vanzelf. Heel makkelijk!

De praktijk gebruikt voor het videobellen “Clickdoc” op dit moment en het werkt eigenlijk best makkelijk. Het spreekt voor zich als u een goede microfoon, camera  heeft (hoewel het bij een wat oudere telefoon niet altijd goed werkt) .

Inmiddels heb ik al een paar behandelingen via deze weg gehad en het ging eigenlijk zoals het ook gaat als iemand tegenover me zit. Ook het doen van oefeningen bv. op bed ging prima.  Sommigen vonden het zelfs fijn dat het reistijd scheelt en je in je eigen omgeving zit.

Dus twijfelt u nog om naar de therapeut te gaan kan dit u helpen om contact op te nemen en gewoon naar de therapeut “te gaan”.

Deze behandelingen worden ook gewoon vergoed door uw zorgverzekeraar. Hierover zijn landelijke afspraken gemaakt met de Nederlandse Zorgautoriteit, onze beroepsvereniging en het ministerie van Volksgezondheid.