Corona virus

Heel Nederland is nu ook in de ban van dit virus, en terecht. We willen grotere besmettingen voorkomen zodat de mensen die hiervoor meer vatbaar zijn geen gevaar lopen.

Ook ik heb overwogen wat te doen met de behandeling. Voorlopig kies ik er voor de behandelingen binnen de praktijk voort te zetten wanneer u dit ook wilt. Heeft u twijfels en/of komt u liever niet begrijp ik dit volledig, laat me dit dan wel weten zodat ik weet waar ik aan toe ben.

Het is, wat mij betreft,  ook mogelijk telefonisch of via Skype/facetime/oid de behandeling te houden.

Mocht u komen naar de gemaakte afspraak is het voor u belangrijk om tijdens uw bezoek aan de praktijk de volgende maatregen te nemen.

  • Voordat u binnenkomt zorgt u dat u uw handen heeft gewassen, dit kan ook als u de praktijkruimte binnen komt bij de wastafel in de praktijkruimte.
  • We schudden geen handen.
  • We blijven op enige afstand.
  • Neem contact met mij op als u verkoudheidsklachten, of ander klachten gerelateerd aan het coronavirus heeft.
  • Neemt u zelf een (grote) handdoek mee, dit om te zorgen dat u op uw eigen schone handdoek ligt wanneer dit nodig is tijdens de behandeling.

Mocht ik onverhoopt toch ik zelf symptomen krijgen zal ik overgaan tot sluiting van mijn praktijk. Tot die tijd en totdat de regering/ beroepsgroep anders van mij vraagt zijn dit de maatregelen.

Heeft u vragen of opmerkingen hoor ik dit graag.

Met vriendelijke groet,

Renate Lankhorst